Affiliate partner

Legyél a partnerünk!

Az Affiliate együttműködés feltételei

Ha te is fontosnak tartod a Help and Ride motoros kezdeményezést, akkor a honlapodról érkezett vásárlások után jutalékhoz juthatsz.

A vásárlás értékéből 17 %  jutalékot kapsz egy automata rendszeren keresztül. A program a YITH WooCommerce Affiliate rendszerében fut, ami professzionális technikai hátteret biztosít az együttműködés teljes időtartama alatt.

Ha Affiliate partnerünk szeretnél lenni:

  • Írj nekünk e-mailt a következő címre, help@andride.eu és felvesszük veled a kapcsolatot.
  • Válaszlevelünk alapján regisztrálni tudsz affiliate programunkba.
  • A regisztráció jóváhagyása után generálhatod ajánlói linkedet.
  • A linket honlapodon elhelyezve máris lehetővé tetted látogatóid számára az átkattintást és magad számára a jutalékszerzést.

A honlapodon elhelyezett reklám-link egyedi hivatkozást tartalmaz, amely azonosítja a te oldaladról érkezett ügyfelet. A YITH WooCommerce Affiliate rendszere nyomon követi a látogatót egészen a vásárlás lezárásáig és abban a pillanatban jóváírja a jutalékot. A jutalék havonta egyszer kerül kifizetésre, a jóváírt összeget bejelentkezés után figyelemmel kísérheted a saját fiókodban.

Kérdéseid vannak az Affiliate programmal kapcsolatban vagy van más ötleted az együttműködésre? Írj közvetlenül erre az e-mailcímre: help@andride.eu és válaszolunk kérdéseidre.